Mesaje de la cititori

Andreea Ogăraru

Andreea Ogăraru

Am citit pe nerăsuflate cartea, care mi-a picat în braţe într-un moment în care eram cu adevărat implicată în studierea acestui fenomen pe meleagurile noastre româneşti. Este uimitor să poţi avea acces la atât de multe informaţii şi explicaţii precise despre ceea ce înseamna avortul şi totuşi sa poţi influenţa atât de puţin desfăşurarea lui.

Cătălin Apostol

Cătălin Apostol

În condițiile în care o viață incipientă este adesea considerată – în funcție de circumstanțele în care apare – fie „copil așteptat”, fie, dimpotrivă, „sarcină nedorită”, cartea reușește să pună degetul pe rană și să arate cum practica „întreruperii de sarcină” nu reprezintă un succes ce restaurează bunăstarea celor implicați, ci finalitatea unui șir de atitudini iresponsabile și de desconsiderare a vieții și a naturii umane.

Roxana Puiu

Roxana Puiu

În sfârşit, o carte care reuşeşte să pună în lumina cititorilor o perspectivă mai amplă asupra problematicii avortului din punct de vedere social şi familial. Era nevoie de această carte, pentru a completa viziunea în care singura responsabilitate de a păstra sau de a curma viaţa fătului revenea doar femeii.